Тіла Текіла може заробити собі рак легень

Тіла Текіла може заробити собі рак легень

16.03.09 09:13 0 5543

Тіла Текіла (Tila Tequila) вже не перший рік інтенсивно намагається кинути курити. Однак, всі старання зірки марні, адже вона й досі викурює за день більше однієї пачки сигарет. Особливо шкідлива залежність Тіли дається взнаки останні пів року. Тіла навіть почала відчувати дискомфорт у грудях, а лікар вказав їй на незначні зміни в голосі, причиною яких є саме сигарети.

 1046.jpg 



Тіла Текіла:
Я знаю, що я можу це зробити. Це все сила волі. Я вже кілька днів намагаюсь зменшити дозу нікотину для свого організму. І зараз я можу пишатися неабияким прогресом. Скоро я зовсім кину курити, адже це так жахливо. Від сигарет всі ці зморшки, жовті зуби і погані нігті.

Нинішні проблеми зі здоров'ям стали хорошим стимулом для Тіли і вона пообіцяла своїм фанам, що вже за тиждень-півтора остаточно і назавжди кине курити. Судячи з коментарів Тіли, замінити цигарки їй може щось смачненьке, наприклад, піцца.

 1043.jpg

Нам залишається сподіватися, що врятувавши свої легені, Тіла не стане величезною і товстою коровою. У будь-якому разі, пропонуємо вам кілька фоток Тіли у самий розпал її краси. Раптом з нею щось станеться, ми запам'ятаємо цю соску саме такою.

 1044.jpg  

1045.jpg 

1051.jpg 

1052.jpg 

1050.jpg 

1047.jpg 

1048.jpg 

1049.jpg

Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: http://siskivisti.com/
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 61)

КОМЕНТАРІ