На Івано-Франківщині відкрили завод з виробництва паперових мішків

На Івано-Франківщині відкрили завод з виробництва паперових мішків

19.03.09 17:00 0 2377
Сьогодні, 19 березня, у селищі Брошнів-Осада, що в Рожнятівському районі на Івано-Франківщині голова обласної ради Ігор Олійник, його заступник Юрій Романюк і заступник голови облдержадміністрації Тарас Парфан перерізали стрічку новозбудованого заводу з виробництва паперових мішків ТОВ УРСП “Памібро”. На підприємстві встановлено новітнє устаткування всесвітньо відомого німецького виробника Windmoller & Holscherі. У першу лінію вкладено 10 млн євро інвестицій. Будівництво заводу, на якому створено майже 100 робочих місць, обійшлося 4,5 млн дол США. Тут виготовлятимуть 10 мільйонів одиниць мішкотари в місяць для потреб будівельної, харчової та хімічної галузей.
Після церемонії з перерізанням стрічки відбулася демонстрація обладнання та найновіших технологій.

Представники ТОВ УРСП “Памібро” зазначали: такого “суперсучасного” устаткування немає не лише в Україні. Німецьке устаткування дасть можливість підприємству “Памібро” увійти до п'ятірки світових лідерів з виробництва паперових мішків. Вже у травні завдяки німецькому устаткуванню компанія планує збільшити виробництво у 5 разів, а через 5-6 років - стати світовим лідером з виробництва паперових мішків.

Вітаючи з “доброю перспективою” ТОВ УРСП “Памібро”, яке “не зважає на фінансову кризу”, голова обласної ради Ігор Олійник зазначив, що нові потужності дозволять вітчизняному виробнику активно завойовувати іноземні ринки, а обласна і місцева влада зроблять усе можливе, аби дати зелене світло усім, хто дає нові робочі місця і наповнює бюджети громади, повідомляє прес-служба голови обласної ради.


Довідка

Компанія “Памібро” виготовляє екологічно чисту продукцію високої якості. Папір для мішків роблять з целюлози на основі високоякісної деревини, склеювальну суміш розроблено на основі картопляного крохмалю, фарбники - виключно водні, без додавання емульсій. У планах підприємства відкриття другої лінії з виробництва.

Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: http://vezha.org/
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Без папірця ти — мокриця
Наступна новина: Росія отримала листа від ...

КОМЕНТАРІ