Мешканець Черкащини намагався у прокуратурі добитися правди із каністрою в руках і зашитим ротом

Мешканець Черкащини намагався у прокуратурі добитися правди із каністрою в руках і зашитим ротом

31.03.09 09:00 0 1822
У суботу надзвичайна подія сталася в прокуратурі Черкаської області. На прийом до обласного прокурора намагався потрапити 55–річний мешканець міста Тальне Михайло Музиченко. Наполегливий чоловік стверджував, що в нього незаконно відібрали 35 соток землі в центрі міста, а він ніяк не може добитися справедливості та повернути ту землю. Спочатку пан Михайло сидів у черзі на прийом, а потім вийшов із приміщення і попрямував до свого автомобіля. Там узяв голку та нитку і зашив собі рота (як пізніше пояснював, аби не кричати, коли обіллється бензином і підпалить себе. — Авт.). Прихопив із багажника каністру з бензином, озброївся запальничкою і знову зайшов у будівлю прокуратури.

«Я півтора року добиваюся, аби мені повернули цю землю. Тому й зважився на такий радикальний крок. Переконаний, що Тальнівська міська рада, бюро технічної інвентаризації та виконавча служба вчинили злочин і забрали в мене земельну ділянку, де одна огорожа коштує 60 тисяч доларів, незаконно, а прокуратура цей злочин покриває», — пояснив «УМ» уже пізніше Михайло Музиченко.

На щастя, самоспалення не сталося: розгніваного чоловіка терміново прийняв та вислухав заступник прокурора Черкаської області. Як повідомив «Україні молодій» начальник відділу Черкаської обласної прокуратури Валерій Барбаш, земельна справа, розв’язати яку Музиченко пробував із каністрою в руках, досить заплутана. Нині порушено кримінальну справу і розслідування веде слідчий відділ Тальнівського райвідділу міліції. А пан Михайло, коли його вислухали, дещо заспокоївся: знявши два шви з рота, каже, що почувається нормально.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ющенко їздить на ...
Наступна новина: Президент запропонував ...

КОМЕНТАРІ