Зіпсоване свято

Зіпсоване свято

03.04.09 09:45 0 2173
Такого фіналу традиційного передсезонного турніру Кубок федерації пам’яті Мирослава Думанського не міг передбачити ніхто. На 56 хвилині зустрічі тисменицький «Хутровик», перемагаючи яремчанські «Карпати»... залишив поле.

Передувало згаданому епізоду гол і вилучення «хутровика» Івана Щеглюка. Червону картку автор забитого м’яча отримав за те, що надто емоційно святкував свій успіх, натягнувши футболку на голову (друге попередження; за тиждень до цього аналогічне покарання, до речі, отримав гравець дніпропетровського «Дніпра» Максим Калініченко). Розлютило тисменичан те, що другим «гірчичником» арбітр матчу В.Луцький покарав Щеглюка за підказкою резервного арбітра К.Сушка...

Словом, свято було зіпсоване. Справжній шок пережила родина Думанських, яка традиційно зібралася для вручення нагород переможцям. Та цього разу їх не було. Не відбувся і матч за «бронзу»: ФК «Тужилів» через поломку автотранспорту не зумів дістатися на гру з угринівським «Соколом».

Згадані події у вівторок розглянув контрольно-дисциплінарний комітет обласної федерації футболу. Він постановив зарахувати “Хутровику” технічну поразку, а головний приз змагань у додатковому матчі повинні розіграти “Карпати” і “Сокіл” (дата і місце матчу будуть визначені додатково).

ФК “Хутровик” оштрафовано на 300 грн., новоспеченого президента тисменицького клубу – Богдана Сташківа – суворо попереджено. Гравця команди Щеглюка за неспортивну поведінку дискваліфіковано на 5 матчів. Комітету арбітрів рекомендовано більш прискіпливо обирати суддів на матчі підвищеної складності. Те ж стосується й інспекторського комітету. Свою оцінку інциденту згодом дасть й виконком ІФФФ.

Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: http://www.wk.if.ua/
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Саміт G-20: налигач для ...
Наступна новина: Сектанти не пускають дітей ...

КОМЕНТАРІ