УБЛ. 5-й тур.

УБЛ. 5-й тур. "Говерла" - "Черкаські мавпи"

13.04.09 11:00 0 2140
Матч між "Говерлою" та "Черкаськими Мавпами" вже традиційно для цих команд пройшов у дуже напруженій боротьбі. Перевага впродовж усього матчу була на боці "мавп", але "ведмеді" у кінцівці поєдинку проявили справжній характер і вирвали перемогу!

Перша чверть принципового матчу пройшла у суцільній боротьбі. Тон гри "Говерли" задавав Тейт Деккер, який здобув шість з 9-ти перших очок господарів. Проте, гості відповіли серією результативних атак, в одній з яких Іван Кольєвіч у проході зрівняв рахунок 9:9. У відповідь - Спаркс влучив триочковий і вивів "Говерлу" вперед - 12:9. Кінцівка стартової чверті пройшла у суцільних гойдалках. Лідер змінювався ще шість разів, але на останніх секундах Хілл та Корочкін дозволили "мавпам" піти у ролі лідерів на першу перерву - 19:16.

Господарів такий стан справ звійсно ж не влаштовував. Проте, нервозність гри позначилась на їх діях на початку другої 10-хвилинки, коли вони змазали декілька атак поспіль. Натомість, черкащани свої спроби не хибили. Особливо старались у нападі Драгойловіч та Кубуровіч. У складі "говерлян" відповів Віталіюс Станевічус, який двічі поспіль забив з-під кільця і скоротив розрив до мінімуму. Відчувши "пожежу" Йовіца Арсіч поспіхом взяв тайм-аут. Але і він не допоміг, адже вже за мить "говерляни" зрівняли рахунок - 24:24. Далі - в кращих традиціях жанру команди лідирували поперемінно . Супротивники не могли відірватись у рахунку бодай на два очки! Так, власне, і завершилась перша половина гри - 34:35 на користь гостей.

По перерві розклад сил не змінився. На майданчику грали по-справжньому дві рівні команди. І тільки під завісу третьої чверті "мавпи" зуміли дещо зміцнити своє лідерство. Менш ніж за дві хвилини до кінця десятихвилинки черкащани зуміли дещо відірвались у рахунку (54:47). Власне, підопічні Йовіци Арсіча змогли на певний час стабілізувати семиочкову перевагу. Прикметно, що господарям ніяк не вдавалося скоротити відставання у рахунку. "Черкаські мавпи" повністю побудували гру через тріо Драгойловіч-Пуповіч-Кубуровіч і ця тактика ціком працювала у звітному матчі. Але ближче до кінця четвертої чверті "Говерла", за шаленої підтримки франківських вболівальників, спромоглася на ривок 8:2 і перевага "мавп" розтанула на очах.

За дві хвилини до завершення четвертої чверті, розігруючий господарів Патрік Спаркс у проході забив дуже важкі два очки, та ще й на ньому сфолив Крістофер Хілл. Патрік був влучний з лінії штрафних і "Говерла" вперше в другій половині вийшла вперед - 70:69! Зал вибухнув оваціями. Далі, більше: черкащани почали багато помилятись, поспіхом виконувати кидки, які своєї мети вперто не досягали. Той таки Спаркс ще двічі виходив на лінію штрафних після вимушених фолів гостей і реалізував три з чотирьох кидків. Відтак, за 40 секунд до завершення "Говерла" вже була попереду "плюс 6" (75:69). Всі відчайдушні спроби черкащан врятувати практично виграшний матч були марними. У підсумку - 78:73 на користь "говерлян", які зміцнили своє лідерство у групі "А", повідомляє прес-служба БК "Говерла".



"Говерла" - "Черкаські Мавпи" - 78:73 (16:19, 18:16, 17:21, 27:17)

12 квітня. Івано-Франківськ. Коледж фізвиховання.

Судді: О. Винокуров (Макеевка), А. Чиликин (Харьков), А. Бухов (Донецк).

«Говерла»: старт - Кінлок (7 + 2 блок-шоти), Деккер (21 + 7 підборів), Спаркс (13 + 5 передач + 5 підборів), Лебедєв (7), Кяшас (9 + 6 підборів); з-під заміни - Лобанов (6), Шостуха (2), Кучинський (6 + 6 підборів), Станевічус (7).

Головний тренер Олег Пелех.

"Черкаські Мавпи": старт - Драгойловіч (16 + 8 підборів), Кубуровіч (11 + 8 підборів), Малиш (1 + 5 підборів), Корочкін (6 + 5 підборів), Кольєвіч (14); з-під заміни - Хілл (6), Ревзін (6), Пуповіч (13 + 5 підборів)

Головний тренер Йовіца Арсіч
Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: http://vezha.org/
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: www.vezha.org На ...
Наступна новина: МНС: Очiкується продовження ...

КОМЕНТАРІ