Продовження книги

Продовження книги "БРАТ" писатимуть разом із читачами

16.04.09 19:52 0 3343

Сьогодні у прямому ефірі радіо «Ера-FM» український письменник Ігор Беркут – автор книги «БРАТ», яка викликала шалений ажіотаж та бурхливі дискусії не тільки в Україні, а й у сусідніх державах, повідомив про те, що невдовзі вийде продовження цієї книги. «Нова книга знаходиться вже у видавців», - повідомив Беркут. Назва книги не розкривається. Ігор Беркут зазначив тільки, що робоча назва нового твору - «БРАТ-2».



Автор розкрив зміст однієї з глав книги, у якій, зокрема, йтиметься про сценарії подій 2011-2013 років в Україні. Беркут передрікає результат президентських виборів -перемогу нового молодого лідера Арсенія Македонського, призначення Віктора Ющенко головою РНБО та розгортання на тлі виборчої кампанії війни у Криму.



За задумом автора син минулого українського президента Андрій щиро закохується на модній тусовці у Монако у доньку Президента Російської Імперії Дмитра Медведєва та переходить на бік росіян під час військових дій.


Ключовою, за словами Беркута, має стати сцена, у якій син минулого українського Президента, офіцер россійського спецназу Андрій Ющенко вступає у сутичку з охороною свого батька – офіцерами спеціальної служби держохорони Грузії. Віктор Ющенко цілить у Андрія з автоматичного пістолета Сєчкіна зі словами: «Ну що, москалику, допоміг тобі твій Медведєв?». Віктор Ющенко заради збереження демократичного ладу в Україні має власноруч вбити свого сина. Чи спроможеться на це Віктор Андрійович, автор запропонував визначитись читачам через голосування в Інтернет. За словами Ігоря Беркута, варіант, який набере більшість голосів майбутніх читачів, й увійде до книги.

Аудіокниги Ігора Беркута та інших письменників ви можете скачать с торрента... і слухати ці книги у вільний час.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 3)
Попередня новина: Степан Молчан: кожен ...
Наступна новина: До Рівного привезуть ...

КОМЕНТАРІ