Олег Тягнибок: «Свобода» захистить середній клас в Україні

Олег Тягнибок: «Свобода» захистить середній клас в Україні

17.04.09 22:18 0 2593
«Всеукраїнське об’єднання «Свобода» захистить середній клас в Україні, який є кістяком нації - заявив лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок 16 квітня 2009 року, повідомляє прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Представники лжееліти, об’єднанні у кольорові мега-блоки, за якими стоять неукраїнські фінансово-олігархічні групи, намагаються перетворити Україну у країну, де буде лише дві верстви населення: жменька олігархів-неукраїнців та мільйони люмпенізованих українців.

Мета антиукраїнських кланів очевидна. Позбавити українців політичних прав шляхом відміни прямих виборів Президента, зміни форми державного устрою на парламентську республіку, відміну будь-яких виборів як форми народного волевиявлення.

З іншого боку спостерігаються системні спроби знищення в Україні середнього класу, якмй є кістяком нації. Антиукраїнська влада найбільше боїться верстви самодостатніх українців, які забезпечують власне існування та зайнятість мільйонів українців. Саме середній клас був «промотором» помаранчевої революції 2004 року. Усвідомивши свої помилки, антиукраїнські клани роблять усе можливе щоб знекровити і знищити середній клас в Україні. Мародерська податкова політика, корупція, побори чиновників – у дію пішли всі засоби.

Не можна не помітити також і того, що в Україні триває незаконна приватизація землі та злочинне обезземелення селянства.

Сьогодні усе більше представників середнього класу звертають свої погляди у бік «Свободи».

Захист середнього класу, сприятливі умови для розвитку самодостатніх підприємливих людей у поєднанні з державною власністю на стратегічні підприємства та справедливою соціальною політикою – є пріоритетними завданнями для «Свободи».

Свобода виступає за надання податкових пільг та кредитних канікул для представників дрібного і середнього бізнесу, категоричної заборони приватизації землі сільськогосподарського призначення, кримінальної та матеріальної відповідальності влади (у тому числі судової) за неправомірні рішення.

Криза стала не лише великим викликом для українців, але й шансом змінити країну та очистити владу. Українці зрозуміли, що орієнтуючись на власні сили повинні побудувати свою державу, базовану на засадах історичної, національної та соціальної справедливості», – зазначив лідер ВО «Свобода».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: «Свобода» – лідер ...

КОМЕНТАРІ