На Рівненщині пройшов черговий етап акції

На Рівненщині пройшов черговий етап акції "Українська кров - українським дітям"

14.05.09 12:33 0 2592
В середу, 13 травня, пройшов черговий етап акції "Українська кров - українським дітям". "Свободівці" здали кров для дітей, хворих на лейкоз, які лікуються в гематологічному відділенні Рівненської обласної дитячої лікарні. До акції долучилися члени та симпатики ВО "Свобода" у обласному центрі, а також Рівненського, Здолбунівського, Млинівського, Володимирецького та Радивилівського районів.

- Як ми й обіцяли, акція "Українська кров - українським дітям" не була одноразовою, - розповів координатор акції Андрій Бортнік, - Ми плануємо продовжувати здавати кров і надалі, так як діти, які лікуються в гематологічному відділенні, потребують постійного переливання.

- Прикро, що інші політичні організації не підтримали заклику ВО "Свобода" щодо допомоги онкохворим дітям. Це ще раз доводить, що для переважної більшості нинішніх політиків важливі лише власні меркантильні інтереси, - зазначив Андрій Бортнік, - Доброчинність, яка не підкріплена фінансовими чи політичними дивідендами, нажаль, чужа для них. Однак радує, що до доброї справи долучаються люди, далекі від політики.

Андрій Бортнік закликав прийняти участь в акції "Українська кров - українським дітям" всіх небайдужих, адже чим більше людей зможе здати кров для переливання, тим більше дітей зможуть врятувати медики. Про це повідомила прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ