Соціологічне дослідження: Президентський рейтинг Тягнибока вищий за рейтинг Ющенка

Соціологічне дослідження: Президентський рейтинг Тягнибока вищий за рейтинг Ющенка

15.05.09 00:01 0 2093
Якби вибори президента відбулися найближчої суботи, у першому турі голосування Олег Тягнибок набрав би 3,4% голосів. Про це свідчать результати соціологічного дослідження компанії «Інмарк – інформація та маркетинг». Про це повідомила прес-служба ВО "Свобода".

Показово, що рейтинг лідера ВО «Свобода» на відсоток вищий, ніж у президента Віктора Ющенка.

Згідно з опитуванням, інші кандидати на президентське крісло мали би наступні результати: Віктор Янукович – 24,2%, Юлія Тимошенко – 15,2%, Арсеній Яценюк – 10,7%, Володимир Литвин – 9,3%, Петро Симоненко – 4,5%, Сергій Тигипко – 4,1%, Віктор Ющенко – 2,2%.

«Нові учасники рейтингу додатково знижують результати лідерів виборчих перегонів та додають шансів вийти у другий тур іншим кандидатам», - прокоментував результати дослідження директор центру «Інмарк» Віктор Берест.

Соціологічне дослідження проводилося протягом 25 квітня – 6 травня 2009 року. Методом особистого інтерв‘ю були опитані 6 573 респонденти віком від 18 років у всіх областях України, Києві та АР Крим по вибірці, яка репрезентує доросле населення країни за основними соціально-демографічними показниками. Похибка вибірки – 1,3%

ВО «Свобода» ще раз розвіяла міф про «неактуальність і непрохідність» націоналізму. Нагадаємо, що у березні Олег Тягнибок посів 15-те місце у топ-сотні щомісячного рейтингу найвпливовіших людей України, який проводиться у рамках спільного проекту журналу «Главред» та Фонду «Демократичні ініціативи». Стабільне зростання підтримки ВО «Свобода» спостерігається по всій Україні, зокрема і на сході. Так на Сумщині «Свобода» має підтримку більше як 6% населення.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 4)
Наступна новина: Використання авансових ...

КОМЕНТАРІ