На Волині п'яний чоловік погрожував школярам ножем

На Волині п'яний чоловік погрожував школярам ножем

11.09.09 11:07 0 1594
Днями до Ківерцівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що невідомий з ножем увірвався до однієї зі шкіл райцентру і погрожував школярам розправою.

На місце події відразу прибули правоохоронці, які і встановили причину такого несамовитого поводження чоловіка. Як з’ясувалося, ним виявився 45-річний житель міста Ківерці Ігор М. Затриманий уже двічі притягувався до кримінальної відповідальності. Виявляється, до школи він завітав аби… помститися школярам.

Чоловік розповів, що уже довгий час потерпає від учнів розташованої школи, неподалік його домівки. Неодноразово неповнолітні бешкетники били вікна його помешкання, всіляко шкодили на подвір'ї. Ігор М. звертався до батьків дітей, просив припинити це неподобство. Та марно… Наступного дня все повторювалось знову.

Терпіння чоловіка увірвалось, коли вікно та двері його будинку були розбиті камінням, а ззовні будівля закидана курячими яйцями. Розлючений чоловік схопив молоток та ніж і кинувся до школи.

«Коли вип'ю – стаю дурним. Не мав я на меті комусь нашкодити, хотілось просто провчити розбишак», - так пояснив Ігор свою поведінку правоохоронцям. Цього разу хуліганська витівка, крім переляку учнів та вчителів, не завдала шкоди. А якби все обернулось інакше?

Наразі правоохоронцями вирішується питання відносно зловмисника про порушення кримінальної справи за статтею 296 Кримінального кодексу «Хуліганство», що передбачає обмеження волі до трьох років, повідомляє ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині спіймали ...
Наступна новина: Віктор Ющенко закликає ...

КОМЕНТАРІ