Луцьк серед переможців Проекту «Реформа міського теплозабезпечення»

Луцьк серед переможців Проекту «Реформа міського теплозабезпечення»

01.10.09 17:10 0 1906
Луцьк ввійшов у двадцятку міст-переможців Проекту «Реформа міського теплозабезпечення», повідомляє ВЗГ Луцької міської ради. Ще у лютому 2009 року Агенство США з міжнародного розвитку (USAID) оголосило про присудження, терміном на 3 роки, компанії International Resurses Group (IRG) Проекту «Реформа міського теплозабезпечення». Вартість проекту складає - 13 млн. доларів США. Вчора стали відомі результати конкурсу відбору міст-учасників Проекту.

Метою проекту є робота із містами України щодо покращення теплопостачання та енергоефективності через впровадження енергозберігаючих технологій та систем обліку, розробку енергетичних планів, реалізацію економічно вигідних демонстраційних проектів, а також створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Проект започатковує багатокомпонентну національну інформаційну компанію, під час якої проводитиме просвітницьку діяльність серед громадян щодо ефективного енергоспоживання. Ця компанія буде спрямована на групи населення з низьким і середнім рівнем доходів і роз’яснюватиме, яким чином можна покращити якість комунальних послуг, зменшити витрати на оплату опалення, ефективно підтримувати тепло у власному помешканні, а також покращити стан територій спільного користування. Особливий наголос компанії буде зроблено на просвіту молоді та реалізацію програм з малозатратних методів енергозбереження. Інформаційні заходи Проекту РМТ також роз’яснять громадськості та виконавчим органам місцевої влади переваги пропонованих законодавчих змін, тарифної реформи і заходів, які будуть впроваджуватися для забезпечення соціальних гарантів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Волині ...
Наступна новина: На Волині автомобіль злетів ...

КОМЕНТАРІ