В райцентрі Рівненщини міліціонери

В райцентрі Рівненщини міліціонери "накрили" підпільний гральний зал

09.10.09 10:55 0 1725
Про заборону грального бізнесу говорять з червня місяця. Але чи усі підприємці дотримуються букви Закону, припинивши цей (тепер уже незаконний) вид діяльності? Як виявилося днями – ні. У Млинові в ніч з четвертого на п’яте жовтня в ході проведення оперативно-профілактичних заходів співробітниками управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Рівненській області був задокументований факт діяльності підпільного грального закладу.

В ході слідства працівники міліції встановили, що працював він щоночі у дві зміни. На вході в гральний зал обережні власники встановили стаціонарну відеокамеру, яка фіксувала постійних клієнтів. Тільки їх і впускали до підпільного «поля чудес» за попереднім телефонним дзвінком. Працівники УДСБЕЗ також з’ясували, що приміщення, де організували нелегальний гральний бізнес, належить жительці райцентру Наталії.

Співробітниками міліції було проведено огляд місця події, під час якого у громадянки, котра перебувала на посаді оператора грального клубу, вилучили ключі заведення ставки на гральних автоматах, грошові кошти в сумі понад півтори тисячі гривень та 10 «одноруких бандитів». Вартість останніх становить більше 40 тисяч гривень.

Тамара Лисенко,

начальник ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Кишиневі розпочалася ...
Наступна новина: Відбулася зустріч ...

КОМЕНТАРІ