Подружжя пенсіонерів блукало у волинських лісах більше доби

Подружжя пенсіонерів блукало у волинських лісах більше доби

12.10.09 15:51 0 1555
11-го жовтня у лісі поблизу села Цумань Ківерцівського району заблукало подружжя пенсіонерів – 64-річний Йосип Г. та його 63-річна дружина, які вирушили за грибами.
Про надзвичайну подію працівникам пожежно-рятувальної служби повідомили родичі зниклих. На пошуки людей було направлено рятувальників Ківерцівського райвідділу ГУ МНС в області та працівників Дернівського держлісгоспу.
Пошуково-рятувальні роботи тривали більше доби, у результаті - група обстежила лісосмугу площею близько 15 квадратних кілометрів. Про зниклих пенсіонерів рятувальники повідомили колег з Рівненщини, адже лісовий масив сягає території сусідньої області. Як стало відомо, близько 14-ої години заблукалим пенсіонерам вдалося самотужки вибратися з лісових хащів. Вони вийшли в протилежному боці лісу поблизу села Берестяни Ківерцівського району. На щастя, проведена просто неба ніч не сказалася на самопочутті літніх людей: їх життя та здоров’я – поза небезпекою.
Рятувальники нагадують: будьте уважні, вирушаючи до лісу. Безпечніше пересуватися відомими маршрутами. Навчіться визначати напрямки сторін горизонту. У будь-якому випадку намагайтеся уникати паніки.
ГУ МНС України у Волинській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцький міський голова ...

КОМЕНТАРІ