Відбувся день відкритих дверей в Луцькій міській раді

Відбувся день відкритих дверей в Луцькій міській раді

15.10.09 15:21 0 1669
У рамках проведення Європейського тижня місцевої демократії в Луцькій міській раді відбувся сьогодні день відкритих дверей, повідомляє ВЗГ Луцької міськради. Представники учнівського самоврядування шкіл міста відвідали робочі кабінети працівників різних структурних підрозділів міської ради, ІАЦ „Луцьк” та, найголовнішим стало, спілкування з міським головою Богданом Шибою в його робочому кабінеті.

Крім того, сьогодні Луцький міський голова Богдан Шиба провів урок місцевого самоврядування у НВК №9. Такі ж уроки протягом тижня відбулися у більшості навчальних закладів міста за участю заступників міського голови, депутатів міської ради. У школах міста та у Дитячій художній школі протягом тижня відбуваються тематичні уроки малювання на тему „Луцьк європейський”, а кращі учнівські роботи будуть відібрані для експонування у Палаці культури м. Луцька.

Довідково: проведення Європейського тижня місцевої демократії є щорічною загальноєвропейською кампанією, започаткованою Радою Європи 15 жовтня 2007 року. Тиждень передбачає одночасне проведення національних і місцевих заходів в усіх країнах-членах Ради Європи з метою активізації процесів розповсюдження інформації щодо принципів та досягнення місцевої і регіональної демократії у Європі, сприяння обізнаності громадян щодо можливостей вирішення питань місцевого значення та їх залучення до прийняття управлінських рішень.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині рятувальники ...
Наступна новина: Протягом 2009 року на ...

КОМЕНТАРІ