На будівництво Любомльської ЦРЛ здійснювались незаконні видатки державних коштів

На будівництво Любомльської ЦРЛ здійснювались незаконні видатки державних коштів

20.10.09 13:32 0 1937
КРУ у Волинській області повідомило голові облради Анатолію Грицюку про фінансові порушення , що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів на загальну суму 145,3 тис. гривень, які допустило головне управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства ОДА . Це встановлено за результатами позапланової ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності згаданого управління.

Зокрема, ревізією використання коштів державного бюджету місцевим бюджетам на виконання заходів з ліквідації наслідків підтоплення територій у містах і селищах України (а при підтопленнях насосы разные нужны) встановлено незаконних видатків в частині завищення вартості виконаних культуртехнічних робіт на об’єкті «Очистка Ковельського водосховища від мулового осаду (реконструкція ложа водосховища)» на суму 74,2 тис. грн.

Ревізією використання коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, виділених на соціально-економічний розвиток встановлено незаконних видатків в частині завищення обсягів та вартості виконаних робіт на об’єкті «Будівництво центральної районної лікарні з поліклінікою в м. Любомль» на суму 68,1 тис. грн.

Відповідно на суму завищення вартості виконаних робіт управлінням зайво отримано коштів за проведений технічних нагляд в сумі 3,0 тис. грн. по вищезгаданих об’єктах.

Крім того, головним управлінням містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства ОДА допущено порушення в частині дотримання вимог законодавства при проведенні закупівлі робіт за державні кошти на суму 3502,9 тис. грн.

КРУ у Волинській області направило управлінню вимогу про усунення виявлених порушень. Матеріали ревізії передані в управління СБУ у Волинській області, повідомили в ВЗГ Волинської обласної ради.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У школах ...

КОМЕНТАРІ