Симоненко злякався суду

Симоненко злякався суду

15.12.09 19:09 0 1585
14 грудня 2009 року у приміщенні Шевченківського районного суду м. Києва відбувся розгляд справи за позовом Всеукраїнського об’єднання «Свобода» до Петра Симоненка, газети ЦК КПУ «Комуніст» про захист честі і гідності та спростування недостовірної інформації. Комуністи на суд не з‘явилися. Справа по суті розглядатиметься на засіданні, яке відбудеться 19 січня 2010 року.

«Комуністи бояться відповідати за свою брехню. Але ми змусимо їх це зробити через суд, а кошти, які ми у них відсудимо як компенсацію, будуть хорошим внеском до виборчого фонду кандидата в Президенти від ВО «Свобода» Олега Тягнибока», – зауважив голова Київської міської організації Всеукраїнського об‘єднання «Свобода» Андрій Мохник.

«У нас є всі підстави очікувати на позитивне рішення суду, оскільки ми надали докази безпідставності звинувачень комуністів та нашої правової позиції. І їхня неявка – спроба затягнути справу. Але ми сподіваємося, що суд швидко розгляне наш позов і змусить комуністів до спростування», – зазначив у коментарі адвокат ВО «Свобода» Сидір Кізін.

Прес-служба Всеукраїнського об‘єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: На Рівненщині чоловік ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ