У Рівному викладачів університету примушують стояти в агітаційних наметах Литвина

У Рівному викладачів університету примушують стояти в агітаційних наметах Литвина

17.12.09 19:00 0 1682
Рівненська обласна організація ВО "Свобода" звернулась до правоохоронних органів міста Рівного та Рівненської області з вимогою вжити усіх необхідних заходів з метою припинення незаконних дій осіб, які чинять тиск на виборців.

У Рівному викладачів Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені Степана Дем'янчука, під загрозою звільнення, примушують щодня протягом години стояти в наметах та агітувати за Володимира Литвина. Водночас до районних виборчих штабів ВО "Свобода" надходять скарги про тиск на виборців з вимогою голосувати за певних кандидатів на пост Президента України.

Крім безпрецедентного випадку з освітянами, працівники лісових господарств, переважно в північних районах Рівненщини, отримали недвозначні вказівки голосувати за Володимира Литвина, погрожуючи звільненням. Для жителів Полісся, де робота в лісових господарствах часто є чи не єдиним джерелом заробітку, фактично, не залишається іншої альтернативи, як виконувати вимоги порушників закону.

Рівненська обласна організація ВО "Свобода" вимагає від правоохоронних органів провести перевірки та зупинити незаконні дії осіб, які чинять тиск на виборців та використовують викладачів вищої школи як безкоштовну робочу силу на виборах.

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Рівненська міліція ...

КОМЕНТАРІ