Назар Загоровський: На маршруті «Рівне-Квасилів» потрібно ввести соціальний транспорт

Назар Загоровський: На маршруті «Рівне-Квасилів» потрібно ввести соціальний транспорт

09.02.10 14:06 0 2046
Нещодавне підписання головою Рівненської облдержадміністрації розпорядження "Про затвердження тарифів на перевезення пасажирів і багажу автобусами, які працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні" вже дало свої перші результати - вартість перевезення на маршруті "Рівне-Квасилів", який є одним з найпопулярніших у Рівненському районі, зросла більш ніж на третину.

Рівненська районна організація ВО "Свобода" висловлює стурбування тим, що підвищення вартості проїзду під час кризи не тільки боляче вдарило по кишені жителів смт. Квасилів, а й поставило перед неприємним фактом тих, хто не здатен повноцінно пересуватися, адже відтепер, щоб потрапити до Рівного від кінцевої зупинки маршруту "Рівне-Квасилів", потрібно заплатити дві з половиною гривні, хоча по відстані переїзду цей маршрут співставний з більшістю міських маршрутів м. Рівне, де ціна за проїзд на гривню дешевше.

- Владі давно потрібно задуматися про вирішення проблеми переїзду, яка стоїть перед соціально незахищеними жителями Квасилова. Навіть незначний підйом цін ставить мешканців селища у важке становище, адже більшість населення Квасилова працює в обласному центрі, - вважає керівник РРО ВО "Свобода" Назар Загоровський, - Одним з шляхів вирішення цієї проблеми може стати введення соціального транспорту, який перевозитиме людей з Рівного до Квасилова за більш прийнятними цінами.

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 6)
Попередня новина: На Рівненщині чоловік ...
Наступна новина: У Рівному ошукані вкладники ...

КОМЕНТАРІ