На Тернопільщині склав повноваження голова райдержадміністрації

На Тернопільщині склав повноваження голова райдержадміністрації

12.02.10 13:25 0 1643
11 лютого 2010 року, під час засідання тридцятої сесії Тернопільської обласної ради, депутат Тернопільської обласної ради, член фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода», голова Лановецької райдержадміністрації Василь Хомінець заявив:



«Я, Хомінець Василь Петрович, з огляду на політичну позицію ВО «Свобода» щодо результатів Президентських виборів, заявляю, що як український націоналіст вважаю за неможливе, у зв’язку з обранням Президентом України Віктора Януковича, своє подальше перебування на посаді голови Лановецької районної державної адміністрації з ідеологічних та політичних переконань, і складаю свої повноваження у порядку, передбаченому чинним законодавством. Залишаючись депутатом Тернопільської обласної ради, як і п’ять років перебуваючи на посаді голови адміністрації, захищатиму Лановеччину, кожного її мешканця та сприятиму добробуту, соціально-екнономічному й культурному розвитку краю. А всіх мешканців закликаю приєднуватись до національної опозиції, яка гуртується навколо Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Слава Україні!».



Довідка. 11 лютого 2010 року відбулась сесія Тернопільської обласної ради, на якій розглядались питання підготовки області до можливої повені навесні цього року, використання надр у Тернопільській області, облаштування об’єкта складування твердих побутових відходів тощо. Під час сесії фракція Партії регіонів демонстративно покинула зал, відмовившись брати участь у роботі сесії та вирішувати життєво важливі для мешканців Тернопілля проблеми.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 5)

КОМЕНТАРІ