У Рівному говоритимуть про енергозбереження

У Рівному говоритимуть про енергозбереження

18.02.10 14:05 0 2042
У п’ятницю, 19 лютого 2010 року, в приміщенні Рівненського обласного центру підготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій (м. Рівне, майдан Просвіти, 2, ауд. 107) у відповідності до вимог обласної комплексної програми енергозбереження відбудеться обласний практикум з питань енергозбереження і енергоефективності, який проведе Головне управління промисловості та розвитку інфраструктури.

На практикумі розглянуть існуючі проблеми та обговорять реальний стан експлуатації основного обладнання бюджетної і комунальної сфер господарювання, а також перспективи модернізації (реконструкції) і розвитку об’єктів тепло- і гарячого водопостачання, водопровідно-каналізаційного господарств, а також буде підбито підсумки роботи за 2009 рік у сфері енергозабезпечення, енергоефективності і енергозбереження.

Під час практикуму відбудеться презентація інноваційних науково-технічних розробок Національного технічного університету «Київський політехнічний інститут» у сфері енергоефективності і ресурсозбереження.

Про це повідомили у прес-службі Рівненської облдержадміністрації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ