На Тернопільщині провели оперативну нараду на місці вибуху газу в житловому будинку

На Тернопільщині провели оперативну нараду на місці вибуху газу в житловому будинку

18.03.10 12:28 0 1663
Голова облдержадміністрації Юрій Чижмарь, разом з представниками управлінь надзвичайних ситуацій, профільних служб ОДА та правоохоронців, провів 17 березня нараду на місці вибуху газу, який стався в одній з квартир житлового будинку в Чорткові.

Керівник області оглянув місце події та дав доручення місцевій районній адміністрації сприяти потребуючим мешканцям будинку в тимчасовому відселенні в гуртожиток чи інші житлові приміщення.

Місцевій владі було доручено провести в постраждалих квартирах ремонтні роботи та замінити зруйновані двері та вікна.

Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю в області, управлінням житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації Юрій Чижмарь дав доручення провести обстеження будинку на предмет його пошкодження та вивчити можливість проведення ремонтно-відновлювальних робіт.

Голова ОДА також доручив медикам здійснити поквартирний обхід будинку та провести обстеження дітей і підлітків, які могли б отримати стрес внаслідок виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної з вибухом газу.

Вибух газу стався 17 березня у квартирі, розміщеній на першому поверсі 9-поверховго житлового будинку в м.Чорткі впо вул.Незалежності, 24.

За попередніми даними, внаслідок вибуху постраждав мешканець будинку, який з опіками 70% тіла 1-го та 2-го ступенів потрапив до реанімаційного відділення Чортківської райлікарні.

Орієнтовно пошкоджені двері та вікна восьми квартир будинку з першого по п’ятий поверхи.

На першому поверсі додатково пошкоджена квартира пожежею.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облдержадміністрації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ