«Регіонали» взялися за Інститут національної пам'ят

«Регіонали» взялися за Інститут національної пам'ят

31.03.10 09:07 0 1484

Про це він заявив 30 березня в ефірі програми «Шустер LIVE», повідомляє прес-служба партії «За Україну!». 

 


В'ячеслав Кириленко повідомив, що віце-прем'єр Володимир Семиноженко дав доручення опрацювати питання подальшого функціонування Українського Інституту національної пам'яті як центрального органу виконавчої влади. 

 


За словами лідера партії «За Україну!», До цього розпорядження додано лист народного депутата від ПР Вадима Колесніченка, який вимагає зміни керівництва Інституту та концепції його діяльності. А також лист Державного комітету архівів, де говориться, що ця держустанова не заперечує проти передачі їм повноважень розпорядника коштів УІНП. 

 


«Нова влада згортає всі національні звершення, які були здобуті за останні роки, - зазначає В'ячеслав Кириленко. - Чотири роки Інститут національної пам'яті проіснував, а тепер його скасують ». 

 


«Український Інститут національної пам'яті очолює зважена людина - Ігор Рафаїлович Юхновський - ветеран Великої Вітчизняної Війни, не екстреміст, не радикал», - підкреслив парламентарій.

 

«Через тиждень цього Інституту національної пам'яті не буде, а буде де-то науково-дослідний сектор», - застерігає В. Кириленко.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Олег Тягнибок: «Юлія ...
Наступна новина: Влада не перешкоджатиме ...

КОМЕНТАРІ