Львівських міліціонерів звинуватили в злочинній недбалості

Львівських міліціонерів звинуватили в злочинній недбалості

15.04.10 11:34 0 1570
Працівників Франківського райвідділу міліції Львова звинуватили у злочинній недбалості. Зокрема, про це сьогодні, 15 квітня, на сесії Львівської міськради заявив депутат Іван Василишин, який невдоволений ходом розслідування кримінальної справи за фактом підпалу двох його автомобілів. Як повідомив Василишин, 28 листопада 2009 року він подав заяву у Франківський РВ ЛМУ ГУ МВСУ у Львівській області про порушення кримінальної справи за фактом підпалу біля його будинку на вул. Простій у Львові двох автомобілів «Фольксваген Пасат» та «Шкода Фабія».

За словами депутата, після проведення обстеження спеціалістами були всі підстави для порушення кримінальної справи за фактом підпалу автомобілів. Однак, як зазначив Василишин, 7 грудня 2009 року начальник Франківського райвідділу затвердив постанову про відмову у порушенні кримінальної справи. Василишин зазначив, що згодом кримінальну справу таки порушили, однак час було втрачено та розслідування злочину не проводилося по гарячих слідах.

Відтак депутат звернувся до начальника ГУ МВСУ у Львівській області Михайла Цимбалюка з проханням провести службове розслідування факту злочинної недбалості працівників Франківського РВ ЛМУ ГУ МВСУ у Львівській області на чолі з його начальником Р. А. Рибіцьким, та взяти під свій контроль розслідування цієї кримінальної справи.

Джерело: http://zik.com.ua
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Мешканець Львівщини ...

КОМЕНТАРІ