У Тернополі змагатимуться ерудити

У Тернополі змагатимуться ерудити

15.04.10 19:55 0 2190
Впродовж цих вихідних (17-18 квітня) у Тернополі змагатимуться ерудити. Вони виступатимуть у Меморіалі Юрія Сідлецького та в Четвертому етапі Кубку Західної України з „Що? Де? Коли?”.

Очікується, що участь у іграх візьмуть більше 20-ти команд - представники Тернополя, Києва, Одеси, Львова, Івано-Франківська, Вінниці, Коломиї, Чернівців. Честь місцевого клубу відстоюватимуть команди „Тор”, „Аристократи духу”, „Мізер”, „Західний полюс”, „Сателіт”.

В програмі турніру заплановані також „Своя гра” та інтелектуальна розвага „Чорна шкатулка”, пивний конкурс.

Меморіал Юрія Сідлецького проводитиметься вже шостий рік поспіль і присвячений пам’яті відомого тернопільського знавця Юрія Сідлецького. Ще у 1990-х роках він стояв біля витоків створення у Тернополі клубу „Що, де, коли”, у складі команди знавців „R”, а потім „Сателіт” відстоював інтелектуальну честь нашого міста у найрізноманітніших всеукраїнських та свого часу всесоюзних турнірах, телевізійних інтелектуальних конкурсах з „Що, де, коли” та „Брейн-рингу”. Дружив і неодноразово зустрічався за ігровим столом з такими відомим знавцями як Борис Бурда, Олександр Друзь, Анатолій Васерман.

Проходитиме захід на базі Тернопільського центру професійно-технічної освіти №1 (вул. Текстильна, 8). Урочисте відкриття турніру відбудеться у суботу о 14 годині. Наступного дня ігри триватимуть з 10 години.

Організатор змагань – Тернопільський клуб „Що? Де? Коли?”.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 14 квітня у Києві вручили ...
Наступна новина: На Тернопільщині новий ...

КОМЕНТАРІ