Рівненські «жеглови» і «шарапови»  відзначили 91-шу  річницю з дня створення карного  розшуку

Рівненські «жеглови» і «шарапови» відзначили 91-шу річницю з дня створення карного розшуку

16.04.10 10:33 0 1664
91-шу річницю з дня створення карного розшуку відзначили сьогодні рівненські «жеглови» і «шарапови». Люди, які гордо звуться оперативниками, щодня доводять свою «профпридатність» розкритими злочинами, затриманими порушниками Закону та наполегливою роботою, яку вони виконують на совість, не за відзнаки та нагороди. Хоча останніх на міліцейських мундирах, котрі розшуковці, зважаючи на специфіку своєї діяльності, одягають здебільшого лише на свята, аж ніяк не бракує. А у день професійного свята кількість цих заслужених нагород зазвичай збільшується. Так трапилося і сьогодні. Відзнаки за сумлінну службу «винуватці» дійства отримували з рук начальника УМВС України в Рівненській області генерал-майора міліції Олега Сала. Привітати працівників карного розшуку прийшли також перший заступник начальника УМВС полковник міліції Анатолій Бужанський, заступник начальника обласного управління внутрішніх справ полковник міліції Юрій Михальчук, колеги з блоку кримінальної міліції та голова профспілки атестованих працівників ОВС в Рівненській області Микола Крисюк, який вручив окремим співробітникам міліції почесні грамоти та грошові винагороди від ПАП.

– Хочу привітати із 91-ою річницею створення карного розшуку всіх працівників цієї служби не лише нашої області, а й держави загалом, – сказав генерал-майор міліції Олег Сало. – Робота оперативників завжди була і залишається чи не найважливішою у правоохоронній системі, із неї, власне, й «починалася» міліція. Кожен із нас пам’ятає кіногероїв Гліба Жеглова та Володимира Шарапова, які боролися зі злочинністю, захищали права і свободи наших громадян. На них рівняється нинішнє покоління правоохоронців. Служба у карному розшуку – нелегка і ризикована, тому я бажаю всім розшуковцям, насамперед, міцного здоров’я, аби вони, йдучи на роботу, щодня поверталися до своїх домівок. Нехай їм щастить!

А начальник управління карного розшуку УМВС України в Рівненській області полковник міліції Василь Забейда додав:

– Вітаю зі святом усіх своїх колег! Бажаю, щоб настрій у них завжди був таким же сонячним, як сьогоднішній день, а весна дарувала сили для нових здобутків. Натхнення їм, здоров’я і благополуччя у сім’ях!

Василь Забейда зауважив, що задоволений роботою свого боєздатного колективу. За його словами, той, кого доля і поклик серця привели у розшук, не лише не боїться труднощів, а й володіє найкращими людськими якостями. Тож, коли на варті правопорядку стоїть така потужна команда професіоналів, злочинність ніколи не візьме реванш…

ВЗГ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині новий ...
Наступна новина: Тернопільська облрада не ...

КОМЕНТАРІ