У Львові заявляють, що контролюватимуть дії нового голови Львівської ОДА

У Львові заявляють, що контролюватимуть дії нового голови Львівської ОДА

22.04.10 10:18 0 1579
«Свобода» протистоятиме намаганням нової влади зламати волю жителів Львівщини та контролюватиме дії нового голови Львівської ОДА Василя Горбаля

Якщо завдання новопризначеного голови Львівської обласної державної адміністрації Василя Горбаля зламати волю жителів краю, заманити на свій бік найбільш згідливих та морально знищити непокірних, то реакцією «Свободи» на такі дії буде рішуча відсіч приспішнику режиму Януковича. Про це заявляє Львівська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

У тексті заяви йдеться:

«Призначення, які відбулися в державі після приходу до влади президента від Партії регіонів, шокують. Високі державні посади отримали колишні кучмісти, комуністи, особи з кримінальним минулим, відверта агентура Кремля.

Уже зараз ми бачимо перші спроби режиму Януковича насадити нові порядки. Центральна влада ігнорує наполегливі вимоги з боку патріотичних українців, передусім студентства, про відставку міністра Табачника, про усунення від керівництва Національною телерадіокомпанією України чужинця Арфуша. А на Львівщині, у день призначення голови облдержадміністрації, вислужуючись перед новим керівництвом, правоохоронці перешкоджають депутатській діяльності, застосовуючи фізичну силу (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/014552/) – це перший такий вражаючий випадок за часи незалежності!

Усім зрозуміло, що до такої ситуації спричинилися так звані демократичні сили, які, маючи більшість у Верховній Раді, фактично легалізували коаліцію «тушок» і далі активно зміцнюють нову владу. На жаль, уже зараз бачимо яскраві приклади вислужування місцевих політиків перед новою антиукраїнською та антинародною владою. Ми чуємо запопадливі виступи депутатів-нашоукраїнців на захист головного регіонала Львівщини, читаємо про готовність місцевих представників «помаранчевих» співпрацювати з будь-якою владою. Зрештою, пригадуєте, як у 2006 році місцева «демократична» влада гаряче вітала у Львові новопризначеного прем’єра Віктора Януковича? Прикладів безліч, пояснення одне – бажання вислужитися перед новою владою та подбати про «тепле» місце для себе (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/014458/).

Можна не сумніватися, що відразу після того, як новопризначений голова Львівської обласної державної адміністрації займе своє крісло, частина місцевих політиків від так званих національно-демократичних сил, вишикуються до нього на поклін. Нагадаємо приклад Тернопільщини, де на сесії обласної ради лише фракція «Свободи» у повному складі проголосувала за розгляд питання про недовіру новопризначеному голові облдержадміністрації, колишньому партноменклатурнику Ярославу Сухому (http://www.ternopil.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/014492/).

21 березня 2010 року у Львові представили нового голову облдержадміністрації Василя Горбаля. Львівська обласна організація ВО „Свобода” заявляє, що у разі, коли завданням цього посадовця є зламати волю жителів краю, заманити на свій бік найбільш згідливих та морально знищити непокірних, то реакція на такі дії буде адекватною. Це викличе справедливі протести та опозицію діям центральної та місцевої влади.

«Свобода» була і залишається в опозиції до чинної антиукраїнської влади та усіх так званих демократичних партій, які нині наввипередки приміряють біло-сині барви. Ми гуртуємо національну опозицію для боротьби з антиукраїнським режимом Януковича, задля приходу до влади справедливого національного уряду.

Львівська обласна організація ВО «Свобода» заявляє, що чинитиме безперервний тиск на владу усюди і скрізь. Ми будемо контролювати дії влади, оприлюднювати інформацію про порушення та беззаконня, як і раніше, пропонуватимемо свої рішення та інформуватимемо громадськість. «Свобода» протистоятиме намаганням нової влади зламати волю жителів Львівщини і діяти всупереч політичним переконанням громади».

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 1)
Наступна новина: Олег Тягнибок: Янукович ...

КОМЕНТАРІ