Сьогодні у Києві розпочнеться безстрокова акція протесту щодо перешкоджання розповсюдження української продукції

Сьогодні у Києві розпочнеться безстрокова акція протесту щодо перешкоджання розповсюдження української продукції

22.04.10 10:41 0 1906
2 квітня 2010 року о 13-00 у Києві на Майдані Незалежності розпочнеться безстрокова акція протесту Громадської ініціативи «Комітет захисту Майдану» проти перешкоджання розповсюдженню музики, книжок та національної символіки України працівниками правоохоронних органів.

Комітет захисту майдану утворений 2007 року як громадська ініціатива на підтримку «Профспілки працівників незалежної преси», яка займається розповсюдженням української музики, книжок та національної символіки на Майдані Незалежності в м. Києві вже понад 20 років.

Профспілка працівників незалежної преси, сплачує усі необхідні податки та комунальні збори. Проте щодня, за чиєюсь усною вказівкою з Головного Управління МВС України у м. Києві, члени Профспілки піддаються тиску з боку працівників міліції, які не мають при собі жодного письмового припису чи будь-якого іншого документа, що надавав би їм право забороняти або перешкоджати підприємницькій діяльності.

Під час проведення акції планується символічне театралізоване дійство за участі «мовчазної України» (українки в національному однострої з Конституцією в руках), яку за вказівкою міліцейського генерала підлеглі заковують у кайдани та зав’язують рота, щоб не було чути її плачу.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Свобода» здійснюватиме ...
Наступна новина: У Львові ініціюють ...

КОМЕНТАРІ