Андрія Іллєнка викликають на допит в київське МВС

Андрія Іллєнка викликають на допит в київське МВС

30.04.10 15:38 0 1886
29 квітня 2010 року заступника голови Київської міської організації ВО «Свобода» Андрія Іллєнка у телефонному режимі намагались викликати на допит у карний розшук МВС.

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» розцінює це як чергову спробу залякування, вчинення політичного та морального тиску на членів «Свободи» у зв’язку з активною і безкомпромісною позицією об’єднання стосовно влади, і заявляє, що представники «Свободи» йтимуть на допити лише після отримання ними офіційних письмових повісток, а не телефонних дзвінків.

Після заступника голови ВО «Свобода» Андрія Мохника та заступника голови Київської міської організації ВО «Свобода» Андрія Іллєнка, МВС залишилось викликати на допити ще кілька тисяч членів ВО «Свобода», які 27 квітня 2010 року брали участь у пікеті під стінами Верховної Ради.

Довідка. Вчора, 29 квітня 2010 року, заступника голови Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Андрія Мохника було викликано на допит у карний розшук МВС. Підставою для виклику стало те, що 27 квітня Андрій Мохник був одним із організаторів мирної акції протесту проти ратифікації зрадницької угоди Януковича щодо продовження терміну перебування на території України Чорноморського флоту РФ

Про це повідомили у прес-службі Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ