На Тернопільщині відбуватиметься обласна теренова гра для молоді

На Тернопільщині відбуватиметься обласна теренова гра для молоді

14.05.10 17:42 0 1919
15-16 травня поблизу міста Теребовля відбуватиметься обласна теренова гра для молоді “Легенда УПА”, у якій візьмуть участь команди із районних центрів Тернопільщини. Організаторами теренової гри виступають Тернопільська обласна організація Молодіжний Націоналістичний Конгрес, Головне управління з питань туризму, сім’ї, молоді та спорту та Управління освіти та науки обласної держадміністрації.

Під час заходу відбудеться змагання з тур-техніки, турнір з пейнтболу, брейн-ринг, ватра знайомств та оцінювання творчого виробу на тему „Євген Коновалець – Символ Боротьби”. Найцікавішою ж повинна стати сама теренова гра. У легенді, яка стала основою проведення гри йдеться: “У травні 1945 року повстанська сотня отримала наказ переправити у Карпати прапор упівського штабу. В теребовлянських лісах на сотню чекала засідка і зав’язався бій. Хоробрі повстанці боролись до останнього, загинувши як справжні лицарі в боротьбі за ідеали Української Самостійної Соборної Держави. Але найдивнішим було те, що штабне знамено так і не потрапило до рук ворогів. Легенда оповідає, що пошуки прапора не принесли успіху, а відтоді, кожної весни, на місці бою, з’являється червоно-чорний прапор, як символ нескореності української чорної землі і пролитої червоної крові за волю і честь України”.

Перед учасниками теренової гри стоїть завдання знайти цей легендарний прапор, продемонструвавши при цьому знання з історії, географії, спортивного орієнтування та неабияку силу волі.

За кожен конкурс нараховуються бали. Переможці будуть нагородженні кубком та призами.

Прес-служба ТОО МНК
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ірина Сех: У бюджеті ...
Наступна новина: Рівненські ковалі взяли ...

КОМЕНТАРІ