У Львові депутатів-демократів облради обізвали ледарами

У Львові депутатів-демократів облради обізвали ледарами

18.05.10 16:05 0 1668
18 травня 2010 року під час сесії Львівської обласної ради ВО “Свобода» провела пікетування та флеш-моб. Цього дня сесія повинна висловити свою позицію щодо зрадницьких угод Януковича з Росією та, зокрема, голосування голови Львівської облдержадміністрації Василя Горбаля за ратифікацію цих угод.

Зранку близько 300 «свободівців» пікетували обласну раду з гаслами: «Горбаль, режим Януковича не вічний. Відповідати доведеться!», «Ні – здачі України!», «Геть юд з обласної ради!», «Депутати-демократи, годі ледарі вам спати».

Під супровід пісні «Ждет Севастополь, ждет Камчатка, ждет Кронштадт…» перебраний «матрос» пройшовся між пікетувальниками з шапкою в руках, збираючи гроші на квиток Горбалю до Севастополя. Обмежилися плацкартним вагоном, аби посадовець почувався ближчим до народу. Відтак квиток, а також матроську «тільняшку» депутат від «Свободи» Ірина Сех передала адресатові – голові Львівської облдержадміністрації, який був присутнім на сесії.

- Як відомо Василь Горбаль, обійнявши посаду голови Львівської ОДА, взяв участь у голосуванні за ратифікацію договору Януковича-Медвєдєва про продовження терміну перебування Чорноморського флоту РФ у Криму, знаючи, що громадськість Львівщини виступає категорично проти перебування російських військ на території України, - зазначила Ірина Сех. - Він порушив Конституцію і закони України. Василь Горбаль також проігнорував рішення позачергової сесії Львівської обласної ради, на якій депутати засудили підписання "харківських угод" та закликали Верховну Раду не допустити їх ратифікації, тобто знехтував думкою громади Львівщини. Тому сьогодні від імені пікетувальників я вручаю панові Горбалю квиток до Севастополя та матроську «тільняшку», аби він почувався ближче до російського Чорноморського флоту.

Тим часом на вулиці розгорталися нові події. «Свободівці» принесли під двері сесійної зали «Стовп ганьби», до якого ланцюгом прип’яли символічного депутата-зрадника. Колись, у давні часи на площах стояли такі стовпи, до яких прив’язували злодіїв, кривоприсяжників, запроданців, гульвіс і повій. Так і тепер імена зрадників, запроданців і політичних повій будуть мусять бути на виставлені на загальний осуд і ганьбу. Заступник голови Львівської обласної організації ВО «Свобода» Віталій Горбатенко зачитав прізвища усіх депутатів-зрадників, які на минулому сесійному засіданні не голосували за розгляд питання про недовіру Горбалю. Пікет відгукувався на кожне прізвище: «Ганьба!»

Відтак заступник голови Львівської обласної організації ВО «Свобода» Юрій Михальчишин вийшов до пікетувальників з пляшкою…касторової олії. Цей народний засіб, за його словами, дуже «помічний» для очищення, і, можливо, допоможе депутатам із нечистим сумлінням.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 2)
Попередня новина: Планету заливає: Тисячі ...
Наступна новина: Делегація Ужгородської ...

КОМЕНТАРІ