На Івано-Франківщині затримано циганок, які обкрадали квартири

На Івано-Франківщині затримано циганок, які обкрадали квартири

23.05.10 15:10 0 1722
Співробітники снятинської міліції спільно з оперативниками обласного підрозділу карного розшуку напередодні затримали двох осіб, яких обгрунтовано підозрюють у вчиненні крадіжок з помешкань громадян. На сьогодні їм інкримінується вчинення двох крадіжок грошей у жителів Снятинщини, але правоохоронці мають підстави підозрювати затриманих у причетності й до інших аналогічних злочинних посягань на території Прикарпаття.

Власне, жительок Калуша затримали в одному з сіл Снятинщини, коли вони, очевидно, планували чергову злочинну акцію. Жінки віком 28 та 31 рік приїхали сюди на таксі, послугами якого, до речі, користувалися не вперше. За кілька днів перед цим вони цим же автомобілем прибули в інший населений пункт цього району, де шляхом підбору ключів проникли до будинку місцевої пенсіонерки та викрали 1100 гривень. Слід зазначити, що під час затримання в однієї з жінок ромської національності працівники міліції вилучили цілу зв’язку різноманітних ключів до дверних замків.

В другому випадку, як розповів перший заступник начальника Снятинського райвідділу міліції Аналолій Борисюк, зловмисниці спромоглися обікрасти помешкання у присутності господині. Поки одна з “добродійок” пропонувала жінці придбати у неї мед, хустки та інший крам, інша тихцем обнишпорила сусідню кімнату і непомітно поцупила гроші.

Обидві затримані вже мають досвід кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. За фактами крадіжок у жительок Снятинського району порушено кримінальну справу, зараз вирішується питання про взяття підозрюваних під варту.

Зорина Кречко, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ