На Рівненщині вимагають не допустити закриття однієї з райлікарень

На Рівненщині вимагають не допустити закриття однієї з райлікарень

26.05.10 14:40 0 1534
26 травня 2010 року, у вівторок, Сарненська районна організація Всеукраїнського обєднання "Свобода" та громадськість смт. Степань провели пікетування місцевої селищної ради з вимогою не допустити закриття пологового та хірургічного відділення районної лікарні. Наразі вже відомо, що ці відділення хочуть закрити, у відремонтовані за кошт громади приміщення перевезти поліклініку, а районну лікарню, що в смт. Степань, перетворити на амбулаторію.

"Збереження лікарні в смт. Степань надзвичайно актуальне, адже в разі закриття пологового та хірургічного відділення, існує реальна загроза життю та здоров'ю вагітних жінок, їх дітей та інших пацієнтів, які потребуватимуть невідкладної хірургічної допомоги. До райцентру добиратися досить проблемно через погане транспортне сполучення. Крім того, розміщення районної лікарні в смт. Степань є доцільним, зважаючи на розміри та географію Сарненського району, який є чи не найбільшим в області", - зазначив голова Сарненської районної організації ВО "Свобода" Роман Захарчук.

За словами Романа Захарчука, влада мала би забезпечити право мешканців селища та прилеглих населених пунктів на отримання кваліфікованої безкоштовної медичної допомоги

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині заборонили ...
Наступна новина: На Рівненщині вшанували ...

КОМЕНТАРІ