Рівненські паспортисти відсвяткували міні-ювілей

Рівненські паспортисти відсвяткували міні-ювілей

21.06.10 12:15 0 2658
Працівники відділу у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб УМВС України в Рівненській області провели урочистості з нагоди свого професійного свята. Привітати співробітників ВСГІРФО прийшов їх куратор – заступник начальника УМВС України в Рівненській області полковник міліції Володимир Апшай.

Володимир Васильович звертаючись до присутніх зауважив, що служба сьогодні є взірцем професіоналізму та компетентності. – Ви є потужною силою, яка протидіє злочинності, - сказав Володимир Апшай. Адже ваші працівники складають адмінпротоколи на порушників, борються з нелегальною міграцією, оформляють документи, які впливають на долю людини, проводять профілактичну роботу. Раніше я думав, ну що там такого складного у тій роботі, аж доки самому не довелося очолити відповідний підрозділ. Відтоді я зрозумів ваша робота важлива і потрібна насамперед громадянам, які до вас звертаються, - сказав Володимир Апшай.

- Нам лише вісім років та у цій скромній даті наша щоденна копітка робота. Головний наш здобуток в тому, що за п’ять місяців цього року ми не маємо скарг та нарікань від громадян на своєчасність щодо видачі документів, - розповідає керівник підрозділу ВСГІРФО полковник міліції Лілія Драпчинська.

На урочистості з нагоди святкування дня служби ВСГІРФО прийшли гості – начальник обласного управління освіти і науки облдержадміністрації Іван Вєтров, Сергій Васильчук, заступник голови міськвиконкому, Ігор Сохацький, керівник асоціації адвокатів «КОНСТАНТІС» та пенсіонери паспортного підрозділу (дивлячись на яких слово пенсіонер не вимовляється, адже усі вони молоді і сповнені сил та енергії - авт.) Людмила Габріель, Василь Гонтаренко Маргарита Грухіна, Святослав Потейчук та Валерій Сіверс. Зокрема, Людмила Габріель, яка не так давно очолювала в місті Рівному паспортний стіл розповіла, що з гордістю згадує колег з якими працювала і пишається працівниками, які нині віддано і професійно допомагають людям.

Цього дня на адресу «винуватців» свята звучали поздоровлення, побажання та чатувало багато приємних несподіванок у вигляді подарунків, нагород, відзнак і квітів. У святковому наказі не забули ні про чинних працівників підрозділу, а ні про ветеранів. Відзнакою МВС України “За відзнаку в службі” І-го ступеня нагородили старшого інспектора відділу ГІРФО Ольгу Паламарюк, Відзнаку МВС України „За відзнаку в службі” ІІ-го ступеня отримала інспектора відділу Алла Фурман, почесною грамотою УМВС нагороджено спеціаліста цього ж відділу Юлію Данилюк. Крім того, даним наказом заохочено ще 16 співробітників ВСГІРФО.

На завершення начальник служби Лілія Драпчинська побажала присутнім сповна реалізувати свій творчий потенціал, досягти професійних висот, впевнено крокувати до нових звершень, а рідним та близьким, справжнього людського щастя, міцного здоров'я та довголіття, достатку, вірних друзів, і щоб кожен прожитий день був означений паростками злагоди і добра.

Тамара Лисенко, начальник ВЗГ УМВС

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівному грабіжники ...
Наступна новина: Якою бачать українські ...

КОМЕНТАРІ