На Тернопільщині відзначили День поля

На Тернопільщині відзначили День поля

28.06.10 18:34 0 2135
Захід відбувся 25 червня на базі насіннєвого заводу ТОВ «Бучачагрохлібпром» (Тернопільська обл., Бучацький р-н, с.Підзамочок).

Основна мета Всеукраїнського дня поля - ознайомити аграріїв з новинками і планами роботи підприємства, надати максимум інформації про завод, поспілкуватися з колегами і обмінятися досвідом, а також ознайомитися з менеджментом компанії.

Організатори наголошують, що День поля є місцем зустрічі для широкого кола сільгоспвиробників, науковців і практиків, компаній, які пропонують новітні технології, сучасну техніку, ефективні засоби захисту рослин і інші ресурси для ефективного розвитку бізнесу.

Від імені керівництва аграрної галузі присутніх привітав перший заступник Міністра аграрної політики України Сергій Мельник. Він відзначив, що сьогодні у державі намічено низку важливих економічних реформ.

Гостям продемонстрували посіви пшениці, ячменю, ріпаку та інших сільськогосподарських культур української та іноземної селекції, кім того вони мали змогу ознайомитися з матеріально-технічною базою насіннєвого заводу ТОВ «Бучачагрохлібпром» (устаткування фірми Cimbria).

Також у них була нагода відвідати сучасний тваринницький комплекс у с.Соколів, оглянути сучасний доїльний зал фірми GEA Westfaliasurge на 28 доїльних місць, розрахованому на безприв’язне утримання 800 голів дійного стада.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облдержадміністрації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 2)
Наступна новина: На Рівненщині затримали ...

КОМЕНТАРІ