Петрівський ярмарок  зібрав понад 16 тисяч чернівчан та гостей міста

Петрівський ярмарок зібрав понад 16 тисяч чернівчан та гостей міста

13.07.10 19:21 0 2352
Міський голова Микола Федорук висловив подяку усім підприємствам та підприємцям, які долучилися до підготовки та проведення Петрівського ярмарку

У ярмарку цього року взяли участь майже 700 підприємств та підприємців із 17 регіонів України, а також гості із Болгарії, Білорусі, Румунії, Молдови і Литви.

Щиру вдячність організатори ярмарку висловлюють усім, хто зголосився підтримати доброчинну акцію із збору коштів на придбання медичного обладнання для міської дитячої лікарні, фольклорним колективам, народним майстрам, спортсменам, волонтерам, усім, хто долучився до організації для чернівчан гарного свята.

Микола Федорук офіційно подякував керівництву УМВС у Чернівецькій області та особовому складу правоохоронців, які забезпечували громадський порядок під час ярмарку. У цей день на вахті перебували 230 правоохоронців. Жодного правопорушення громадського порядку під час ярмарку не зареєстровано. Загалом у святі взяли участь понад 16 тисяч мешканців та гостей міста. Чернівці ще раз засвідчили, що мають виробників товарів і послуг, якими можуть пишатися, цінують свої історичні традиції, національне розмаїття, вміють гарно працювати, щедро ярмаркувати, щиро, цікаво і толерантно відпочивати.

Про це повідомили у прес-центрі Чернівецької міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 4)

КОМЕНТАРІ