Керівника однієї з політичних сил Чернівців викликають на допит

Керівника однієї з політичних сил Чернівців викликають на допит

16.07.10 19:22 0 2382
Голову Чернівецької обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Віталія Мельничука 19 липня 2010 року викликають для допиту в обласне управління внутрішніх справ. Приводом для виклику стало те, що свободівці з Чернівецької області брали участь у мирній акції протесту під стінами Верховної Ради проти ратифікації Харківських угод, яка відбулась 27 квітня 2010 року.

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» розцінює цей виклик як чергову спробу залякування, вчинення політичного та морального тиску на членів «Свободи» у зв’язку з опозиційністю і безкомпромісною позицією об’єднання стосовно режиму Януковича та його підлеглих-українофобів.

Нагадаємо, 27 квітня 2010 року «свободівці» зі всіх областей України брали участь у пікетуванні Верховної Ради з метою не допустити ратифікації договору Януковича-Мєдвєдєва щодо продовження терміну перебування Чорноморського флоту РФ на території України. Тоді представники МВС, виконуючи вказівки влади, застосовували проти мирних демонстрантів сльозоточивий газ та кийки.

Важливо: «свободівців» викликають на подібні допити по всій Україні. Представникам МВС залишилось допитати ще кілька тисяч членів ВО "Свобода", які того дня брали участь у пікеті під стінами Верховної Ради.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 5)
Попередня новина: На території Чернівців ...
Наступна новина: 29-річна рівнянка ...

КОМЕНТАРІ