День Тернополя відбувся під російська попсу

День Тернополя відбувся під російська попсу

31.08.10 13:56 0 2027
29 серпня 2010 року під час святкування 470-ї річниці міста Тернополя відбувся концерт за участю зірок російської естради. Тернопільська міська організація ВО «Свобода» вважає цей захід антиукраїнським, розцінює його як спрямований наступ на українську мову та українську державність, а зміст пісень виконавців – низько етичним та аморальним.

На святкуванні Дня Тернополя виступали спеціальні гості з Москви: «Пропаганда», Алєкс Тонких, DJ Джаз та ганебний плід українського шоу-бізнесу гурт DRESS CODE. Ці гастролери обрушили на тернополян шквал розпусної какофоніївважають у ВО "Свобода". Гурт «Пропаганда» співає про наркоманку-токсикоманку. Діджей Джаз у своїх піснях кричить «Я Сєргєй, лажись, раздєвайся скарай». В одній пісні групи DRESS CODE дівчина співає «Он у тебя твьордий, ти достайош єго смєло, давай бєрісь за дєло», а в приспіві «Я кончаю!!!».

Слід відзначити, що цей концерт відбувався під патронатом голови облдержадміністрації Михайла Цимбалюка та міського голови Тернополя Романа Заставного – голови обласної організації політичної партії «За Україну!».

«Сьогодні, коли ми живемо у стані інформаційної окупації, влада робить все для замовчування та ліквідації української естради. Режим Януковича добрався і до Галичини. Московські музики приїхали в Україну лише з однією метою – приниження та спроби знищення української музики та духовності.

Тернопільська міська організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» вважає проведення цього заходу свідомо спрямованим наступом на українську мову та українську державність, а зміст пісень виконавців – низько етичним та аморальним. На українській сцені українці потребують української музики», - зазначив голова Тернопільської міської організації ВО «Свобода» Михайло Головко.

Про це повідомила прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 7)
Попередня новина: Волинь інспектуватимуть ...
Наступна новина: Візит Януковича до ...

КОМЕНТАРІ