В райцентрі Київщини заборонили агітацію однієї з партій

В райцентрі Київщини заборонили агітацію однієї з партій

27.09.10 21:53 0 2577
Всеукраїнське об’єднання «Свобода» звернулося до Генеральної Прокуратури України з вимогою негайно накласти протест на рішення виконкому Броварської міськради від 21 вересня 2010 року щодо заборони Броварській міській організації ВО «Свобода» у розташуванні агітаційних наметів на території міста з 15.09.2010 року по 01.11.2010 року та притягнути до кримінальної відповідальності горе-чиновників.

21 вересня 2010 року виконавчий комітет Броварської міської ради виніс безпрецедентне у своїй протизаконності та маразматичності рішення. У відповідь на повідомлення від Броварської міської організації ВО «Свобода» про встановлення агітаційних наметів, бюрократи з міськвиконкому перебрали на себе повноваження суду та фактично скасували на території Броварів дію Конституції України.

Наводимо цитату з рішення виконкому міста, аби нахабність та повна некомпетентність чиновників була зрозумілою: «З метою попередження негативних наслідків під час агітаційних заходів та враховуючи, що дане громадське об`єднання проводить заходи не пов’язані з виборчим процесом, відмовити Броварській міській організації ВО «Свобода» у розташуванні наметів на території міста з 15.09.2010 року по 01.11.2010 року».

Чиновники Броварської міськради намагаються брутально обмежити конституційні та політичні права громадян та у протиправний спосіб зашкодити проведенню виборчої кампанії «Свободи» на території міста Бровари.

Усну заяву про вчинений злочин, а саме ідіотське «рішення» Броварської міськради членом вже було озвучено в ефірі «Шустер Live» на ТРК «Україна» 24 вересня 2010 року членом Політради ВО «Свобода» Андрієм Іллєнком.

ВО «Свобода» також звернулась до Генеральної прокуратури України з вимогою негайно зреагувати на нікчемне правове рішення виконкому Броварської міськради на чолі з в.о. голови самодуром Сапожком І.В. та враховуючи тяжкі наслідки, які тягне за собою це рішення, а саме обмеження конституційних прав громадян та зазіхання на конституційний лад притягнути до кримінальної діяльності горе-посадовців.

«Воістину, бюрократичному самодурству немає меж, але цей випадок змушує всерйоз замислитися на предмет психічного здоров`я чиновників, які виносили це «соломонове» рішення.

Причина такої активної «антисвободівської» діяльності міськвиконкому лежить на поверхні – під розмитими формулюваннями «про попередження негативних наслідків під час агітаційних заходів» чиновники на чолі з «виконуючим обов’язки міського голови» Сапожком І.В. (до речі, колишнім бютівцем, а зараз регіоналом) мають на увазі активну протидію «Свободи» українофобському шабашу, влаштованому міською владою на день міста та вимогу притягнути до відповідальності чиновників, винних у організації цього ганебного «дійства» (детальніше тут - http://www.kyiv.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/016777/).

«Очевидно, тушкована міська влада Броварів була надзвичайно роздратована твердою проукраїнською та опозиційністю «Свободи», на фоні якої холуйське прислужництво місцевих чиновників перед антиукраїнським режимом виглядає вже надто жалюгідно. Тому Сапожко і кампанія вирішили взагалі не допустити «Свободу» до участі у виборах в місті Бровари, брутально порушивши усі можливі норми та елементарний здоровий глузд.

Переконані, що після 31 жовтня 2010 року броварчани матимуть зовсім інший склад і міської ради, і її виконкому, як би цьому не противилися тушки та безголові бюрократи», - заявив член Політради ВО «Свобода» Андрій Іллєнко.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Рівненщині пияк ...
Наступна новина: На Тернопільщині невідомі ...

КОМЕНТАРІ