Голова Тернопільської облради закликає правоохоронні органи невідкладно перевіряти факти політичного тиску

Голова Тернопільської облради закликає правоохоронні органи невідкладно перевіряти факти політичного тиску

15.10.10 22:16 0 1793
Про це йдеться у листах, направлених прокурору Тернопільської області Івану Мельничуку, начальнику управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області Федору Бортняку та начальнику управління Служби безпеки України в Тернопільській області Ігорю Вінницькому.

Олексій Кайда закликав керівників правоохоронних органів забезпечити невідкладну перевірку факту політичного тиску, який мав місце у Підгайцях. У листі, зокрема, повідомляється, що 13 жовтня 2010 року поблизу приміщення Підгаєцької районної державної адміністрації близько 16 год відбулася бесіда першого заступника голови Підгаєцької районної державної адміністрації (питання реалізації повноважень адміністрації у сфері розвитку промислового комплексу, транспорту, зв’язку, фінансів і обліку, будівництва) Рудого Михайла Васильовича з начальником відділу управління праці та соціального захисту населення Підгаєцької районної державної адміністрації Солятицькою Ольгою Олександрівною, яка зареєстрована кандидатом в депутати до Підгаєцької районної ради від місцевого осередку Всеукраїнського об`єднання «Свобода». Під час бесіди заступник голови Підгаєцької районної державної адміністрації Рудий М.В. в ультимативній формі погрожував Солятицькій О.О. звільненням з посади начальника відділу управління праці та соціального населення захисту Підгаєцької районної державної адміністрації, якщо вона не зніме своєї кандидатури в депутати до Підгаєцької районної ради.

Голова обласної ради вважає, що такі дії мають ознаки прямого тиску на представника ВО "Свобода", та вимагає від правоохоронних органів «…забезпечити невідкладне проведення перевірки вказаного факту і вжити заходів правового реагування в межах наданої компетенції».

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мешканець Рівненщини за ...
Наступна новина: Довкіллю Буковини ...

КОМЕНТАРІ