У Луцьку напали на журналіста, який є кандидатом до міської ради

У Луцьку напали на журналіста, який є кандидатом до міської ради

24.10.10 15:39 0 1858
23 жовтня 2010 року невідомі зловмисники пізно ввечері скоїли напад на члена Луцького міського комітету ВО «Свобода», кандидата в депутати Луцької міської ради Андрія Калахана, журналіста інтернет-видання «Волинський інформаційний портал OnLine». «Свобода» вимагає від УМВС України у Волинській області, прокуратури Волинської області та УСБУ у Волинській області негайного та об’єктивного розслідування цього зухвалого злочину.

Андрій Калахан вечірньої пори повертався додому. Біля будинку його перестріли двоє невідомих чоловіків напали на кандидата в депутати Луцьк міської ради від ВО «Свободи». Зловмисники завдали йому тілесних ушкоджень.

Луцька міська організація ВО «Свобода» розцінює побиття Андрія Калахана як початок політичного бандитизму в Луцьку. Адже рейтинг «Свободи» перевищує рівень прихильності політичних партій, які декларують опозиційність. Кандидат від Луцької міської організації ВО «Свобода» до міськради по мажоритарному округу № 5 є лідером виборчих перегонів.

Разом із тим, Андрій Калахан працює репортером інтернет-видання «Волинський інформаційний портал OnLine». З огляду на це Луцька міська організація ВО «Свобода» наголошує на жорсткому продовженні тиску на свободу слова на Волині, адже такі брутальні кроки можуть бути нічим іншим, як залякуванням волинських журналістів та кандидатів від ВО «Свобода».

Луцька міська організація ВО «Свобода» вимагає від УМВС України у Волинській області, прокуратури Волинської області та УСБУ у Волинській області негайного та, головне, об’єктивного розслідування цього зухвалого злочину. Винні у скоєному були знайдені та покарані відповідно до чинного законодавства.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
2 (голосів: 3)
Наступна новина: Волинська «Свобода»: ...

КОМЕНТАРІ