Ужгородська академія виступила співорганізатором  міжнародної конференції

Ужгородська академія виступила співорганізатором міжнародної конференції

05.11.10 22:10 0 2132
З 26 по 28 жовтня 2010 року з благословення Блаженнійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви в Києві відбулися III Покровські міжнародні місіонерсько-просвітницькі читання.

Цьогорічною тематикою яких стала тема “Стратегія духовного розвитку України: єдність духу в союзі миру”. Як вищий духовний навчальний заклад Української Православної Церкви, Ужгородська українська богословська академія імені святих Кирила і Мефодія виступила співорганізатором проведення цієї конференції. З благословення ректора академії профессора, архімандрита Віктора (Бедь) у конференції взяли участь проректор із богословської науково-дослідної роботи доктор богослов'я, в.о. доцента ігумен Арсеній (Бочкарь), який виступив із доповіддю на тему: “Актуальні питання розвитку української духовної освіти в XXI столітті”, та старший викладач кафедри історії Церкви, практичного богослов'я та церковного музичного мистецтва, магістр мистецтвознавства Надія ІванівнаТовтин, яка виступила з доповіддю на тему: “Виховання студентів вищої школи засобами православної духовної музики”.

У ході роботи конференції науковці з України, Чехії, Італії, Грузії, Німеччини та Росії обмінялися досвідом у сферах духовного розвитку своїх країн та висловили єдину думку щодо стратегії подальшої взаємодії Церкви та держави на основі зміцнення інституту сім'ї та поширення духовної культури в освітніх навчальних закладах України.

Прес-служба УУБА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівники громадських ...
Наступна новина: ННК „УУБА – КаУ” отримав ...

КОМЕНТАРІ