Для розчистки снігових заметів у Чернівцях створять мобільні групи

Для розчистки снігових заметів у Чернівцях створять мобільні групи

09.11.10 17:07 0 1868
Перелік вулиць та площ міста, які потребують оперативної розчистки від снігових наметів, закріпив за підприємствами, установами та організаціями міста своїм розпорядженням міський голова Микола Федорук. Зокрема, для проведення розчистки від снігових наметів вулиці закріплено за міськШЕП, ПП «Буковинаспецгідробуд», УПП «Сантехбудмеханізація», ТОВ ПБФ «Ріка», ТОВ «Завод будівельних конструкцій», Чернівецькою філією ВАТ « Свемон-Захід», ВАТ «Чернівецький цегельний завод №3» та «Чернівецький цегельний завод №1», ВАТ «ПМК-76», ВАТ «ШБУ №60», ТОВ «Машзавод», КП «Містобуд», КП «Міжнародний аеропорт «Чернівці», ЗАТ «Агрошляхбуд», ЧУ ЗАТ «Електро», АТЗТ «Чернівецький хімічний завод», ПВКФ «Зірка», МТК «Калинівський ринок» та колійно-машинною станцією ДТГО Львівської залізниці. Передбачається, що для проведення цих робіт зазначені підприємства залучать майже 80 одиниць техніки.

Окрім того, ТОВ «Чернівціводбуд», ВАТ «Розма», ЧНУ ім.Ю.Федьковича та Буковинський державний медичний університет зобов’язано для ліквідації снігових наметів забезпечувати виділення вантажних автомобілів в розпорядження міськШЕП. 17 підприємств міста, ЧНУ ім. Ю.Федьковича, Буковинський державний медичний університет, Чернівецький філіал Львівського технікуму залізничного транспорту мають також виділи Чернівецькій дистанції колії ДТГО «Львівська залізниця» 530 осіб та 35 одиниць техніки для боротьби із сніговими наметами на залізничному транспорті .

Керівникам підприємств, установ та організацій міста доручено до 25 листопада своїми наказами створити мобільні групи для розчистки від снігових заметів закріплених територій, визначити порядок оповіщення та їх збору, регламент виконання ними робіт в період надзвичайних ситуацій, створити триденний запас пально-мастильних матеріалів для забезпечення безперебійної роботи зазначених мобільних груп. У разі необхідності за вимогою чергового міської ради,посадових осіб управління з питань НС та цивільного захисту населення міської ради, районних рад вони мають забезпечити розчистку закріплених територій впродовж шести годин.

Голови районних у місті рад до 25 листопада організують на підприємствах перевірку стану технічних засобів, які передбачено залучити до ліквідації снігових наметів.

Про це повідомили у прес-центрі Чернівецької міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ