Маячня від МВС: Постраждалі свободівці у Івано-Франківську самі наштовхнулися на бійців «Беркута» - «Свобода»

Маячня від МВС: Постраждалі свободівці у Івано-Франківську самі наштовхнулися на бійців «Беркута» - «Свобода»

10.11.10 17:13 0 1965
9 листопада 2010 року у Івано-Франківську бійці спецпідрозділу "Беркут" напали на голову ВО "Свобода" Олега Тягнибока та побили кількох прихильників ВО "Свобода". Зараз правоохоронці намагаються сфабрикувати кримінальну справу проти учасників пікету, виставляючи себе жертвами і стверджуючи, що постраждалі свободівці «наштовхнулися» на бійців «Беркута», повідомила прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Як йдеться у повідомленні, на очах у сотень людей, правоохоронці брутально побили кількох прихильників ВО «Свобода», поваливши їх на землю та завдаючи ударів ногами. Найбільше від «беркутівців» дісталось братам Миколі та Григорію Семанишинам, які стали на захист Олега Тягнибока, коли на нього вчинили напад правоохоронці. Натомість у секторі зв'язків із громадськістю в Івано-Франківській області повідомили, що потерпілі кинулися на штурм приміщення і наштовхнулися (!) на бійців «Беркута» (http://www.pravda.com.ua/news/2010/11/9/5555645/). Це нагадує заяву правоохоронців після смерті студента Ігоря Індила, якого вбили в Шевченківському РУВД у Києві, коли правоохоронці стверджували, що юнак сам впав на підлогу з висоти власного росту і забився головою – через це помер, чи події під час мітингу проти ратифікацій харківських угод 27 квітня під Верховною Радою, коли міліція обвинуватила «Свободу» в побитті їх співпрацівників.

Наразі постраждалі вже пройшли медичну експертизу, яка визначила ступінь тяжкості їхніх ушкоджень. Діагноз, який встановили медпрацівники: забій м’яких тканин голови та обличчя.

Як йдеться у повідомленні,9 листопада 2010 року кількасот учасників акції на чолі з головою ВО "Свобода" Олегом Тягнибоком та очільником Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода" Олександром Сичем пікетували Івано-Франківську ОДА та обласну виборчу комісію. При спробі потрапити до приміщення обласної держадміністрації та до голови Івано-Франківської ОДА, щоб навести приклади грубих фальсифікацій, які вичинені на Прикарпатті під час виборів до Івано-Франківської обласної ради, міліція застосувала силу, в результаті якої постраждали мирні активісти.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 3)
Попередня новина: Вибори у місцеві ради ...
Наступна новина: Відбудуться перевибори у 25 ...

КОМЕНТАРІ