Відбудуться перевибори у 25 населених пунктах  Рівненщини

Відбудуться перевибори у 25 населених пунктах Рівненщини

10.11.10 20:16 0 1865
За інформацією, зібраною представниками ОПОРИ у районних виборчих комісіях, переголосування відбудуться у 25-ти населених пунктах області.

У Демидівському районі перевибори будуть до Рогізнівської та Вербенської сільської ради по одномандатному мажоритарному округу, дільниця №021 та №003. Причиною для переголосування на дільниці №021 стало те, що там був зареєстровний лише один кандидат, а більшість виборців проголосували проти всіх. Вибори відбудуться 6 листопада. На дільниці №003 кандидат, який програв з різницею у один голос, непогодився з результатами голосування. Там вибори відбудуться 14 листопада.

В Млинівському районі переголосування відбудеться у трьох населених пунктах. Причиною перевиборів по одномандатних мажоритарних округах до Підлозівської (ДВК №013), Вовницької (ДВК №011) та Ярословецької (ДВК №014) сільських рад стало те, що там було зареєстровано по одному кандидату, а виборці його не підтримали. Дати проведення перевиборів ще не відомі.

Перевибори по одномандатних мажоритарних округах до Морозівської, Річецької, Іванівської та Головницької сільських рад відбудуться у Корецькому районі. Причиною знову ж таки стало те, що єдиний зареєстрований кандидат не отримав підтримки виборців. Дати переголосування поки невідомі.

У Гощанському районі переголосування відбудеться по одномандатних мажоритарних округах до Гощанської, Федорівської та Воскодавської селищних рад. Причина та ж, що і в інших районах. Дати також невідомі.У Дубенському районі перевибори відбудуться до Шепетової та Тараканівської сільських рад.

Найбільше перевиборів відбудеться у Рівненському районі. Там переголосують по одномандатних мажоритарних округах до сільських рад Корнина, Обаріва, Бронниці, Олексадрії, сільської ради Великого Житина та Забороль. Також переголосування відбудеться до Дубенської міської ради по мажоритарному одномандатному округу № 5, дільниця 17005 та до Радивилівської районної ради по мажоритарному округу № 9 (село Козин).

14 листопада відбудеться переголосування між кандидатами на посаду сільського голови у населених пунктах Борове та Нетреба (Рокитнівський район). Тоді ж будуть перевибори сільського голови у Зарічнянському (село. Зарічне, Омут та Вичівка), Дубровицькому (село Висоцьк) та Володимирецькому районі до селищної ради по виборчій дільниці №1,3.

За інформацією ОПОРИ, можливі перевибори і у Здолбунівському районі. Причоною для переголосування може стати звернення штабу комуністичної партії, яка заявила, що до списків не внесли трьох кандидатів цієї сили.

Про це повідомили в ГМ ОПОРА.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівному відбудеться ...

КОМЕНТАРІ