На Рівненщині чоловік вбив дружину через те, що та не дала йому похмелитися

На Рівненщині чоловік вбив дружину через те, що та не дала йому похмелитися

01.12.10 17:59 0 1756
Уже неодноразово працівники міліції застерігали мешканців Рівненщини про можливі трагічні наслідки через зловживання оковитою, та знову – «поножовщина». Зупинити безпробудне пияцтво без бажання його учасників, на жаль, неможливо. Як і неможливо попередити чвари, які переростають у бої сімейного масштабу із людськими втратами.

Днями 51-річна Оксана, мешканка села Кургани Березнівського району, святкувала власний день народження. Як завжди — гучне застілля. Його наслідки відчув наступного дня 53-річний чоловік іменинниці Святослав. На прохання дати похмелитися, дружина відповіла відмовою, яка і стала приводом для подальшої бійки, яка закінчилася трагічно. Розлючений не на жарт чоловік вхопив кухонний ніж і наніс удар в живіт дружині. Дочка, яка була свідком сімейної драми, викликала швидку і жінку забрали в лікарню.

— Під час операції жінка померла, — повідомив начальник сектора карного розшуку Березнівського РВ майор міліції Володимир Прокопчук. — Коли на місце події виїхала слідчо-оперативна група, 53-річний чоловік на той момент спав і навіть частково не пам’ятав, що сталося. Працівники міліції порушили кримінальну справу за частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Наразі підозрюваний знаходиться в ІТТ. За його ж «похмілля» йому світить від семи до десяти років.


Світлана БОЙЧУРА, помічник начальника Березнівського РВ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Наступна новина: Інклюзивна освіта не ...

КОМЕНТАРІ