В Острозі меценати допомогли школі-інтернату для дітей-інвалідів книгами

В Острозі меценати допомогли школі-інтернату для дітей-інвалідів книгами

07.12.10 22:37 0 1674
3 грудня в День інвалідів депутати від ВО «Свобода» в Острозькій міській раді, вирішили надати посильну допомогу малозахищеним громадянам нашої держави – дітям-інвалідам, зокрема вихованцям Острозької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів для дітей з вадами слуху.

«…Якщо бути відвертим, я був прихильником того, щоб наш візит перенести на День Святого Миколая, але побувавши тут сьогодні, побачивши, як діти готувались до приходу гостей, як вони чекають що до них хтось завітає, я зрозумів, що на свято Миколая ми просто прийдемо ще раз. Діти дуже відкриті і веселі, і, хоч більшість має проблеми із мовленням – це абсолютно не заважає їх розвитку як повноцінних особистостей. Саме тому ми вирішили подарувати до шкільної бібліотеки добірку чудових українських дитячих книг. Дуже сподіваємось, що читаючи їх, вихованці школи окрім загальної освіти, отримають ще й патріотичне виховання. Для таких дітей книга – це вікно у світ, це ще одне джерело інформації і тому важливо, щоб це джерело було якісним, і, головне – нашим, українським…», - повідомив голова фракції ВО Свобода в Острозькій міській Раді Сергій Рибачок.

Зі свого боку бібліотекар школи-інтернату Оксана Керасір підкреслила значущість саме української книги в якості подарунка, особливо зважаючи на те, що книг подаровано справді багато. Але, як розповідає пані Оксана, для виховання дітей книг багато не буває. Вихованці постійно прагнуть до знань і дуже люблять читати.

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківську не ...

КОМЕНТАРІ