За  три місяці у рівненських  школах «тривожна  кнопка» спрацювала чотирнадцять разів

За три місяці у рівненських школах «тривожна кнопка» спрацювала чотирнадцять разів

07.12.10 22:42 0 1689
Тривожною кнопкою у одній із шкіл Рівного нещодавно вимушені були скористатись працівники закладу. Двоє рівнян 28-річний Михайло та 18-річний Віталій, перебуваючи у нетверезому стані, порушували громадський порядок та перешкоджали нормальній роботі навчального закладу. Утихомирювати їх довелося працівникам державної служби охорони, які одразу ж прибули за викликом.

Нагадаємо, що наприкінці серпня цьогоріч управління державної служби охорони при УМВС України в Рівненській області заключили з міським управлінням освіти 78 договорів на реагування груп затримання та встановлення «тривожних кнопок» у дошкільних та загальноосвітніх закладах.

– Із вересня поточного року за сигналом тривога працівники державної служби охорони здійснили 14 виїздів. В результаті державні охоронці склали чотири адміністративних протоколи та провели 11 профілактичних бесід, – коментує начальник УДСО при УМВС України в Рівненській області Олександр Токар.

В основному виклики надходили із шкіл, де невідомі особи порушували громадський спокій, перешкоджали нормальній роботі закладів та абсолютно не реагували на зауваження працівників. Усіх правопорушників затримали та доставили до дільничих пунктів міліції обласного центру. За фактами порушення громадського порядку працівники міліції склали чотири протоколи: два — за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Дрібне хуліганство) та два — за статтею 178 КУпАП (Перебування у громадському місці у нетверезому стані).

Вікторія ІВАШИНЮТА, ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ