Міліціонери знайшли зниклу 17-річну рівненську студентку

Міліціонери знайшли зниклу 17-річну рівненську студентку

07.12.10 22:45 0 1631
На жаль, не завжди діти по-справжньому цінують турботу та любов, як дають їм батьки. Часто-густо не розуміють їхніх настанов, порад і хвилювань. Так склалось і у одній із рівненських сімей. Рідні вимушені були звернутися за допомогою до працівників міліції. Студентка першого курсу Рівненського державного гуманітарного університету 17-річна Марія 16 листопада повідомила батькам, що їде зі своїми однокурсниками у Львів. Із того часу навіть на зв’язок із рідними вона не виходила.

– 24 листопада 2010 року до рівненської міліції звернувся рівнянин Михайло, який повідомив, що 16 листопада з дому пішла його дочка Марія і не повернулася, – повідомила начальник СКМСД Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області Олена Кравчук. – Батько, у якого виник конфлікт із дитиною, просив надати допомогу у розшуку неповнолітньої.

Співробітники кримінальної міліції у справах дітей провели ряд оперативно-розшукових заходів і встановили місцезнаходження розшукуваної. 17-річна Марія перебувала увесь цей час у Кам’янець-Подільському Хмельницької області. Дівчина працювала офіціанткою у місцевому кафе та знімала квартиру.

Вікторія ІВАШИНЮТА, ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За три місяці у ...
Наступна новина: На Рівненщині неповнолітні ...

КОМЕНТАРІ