На Рівненщині неповнолітні обікрали магазин

На Рівненщині неповнолітні обікрали магазин

07.12.10 22:47 0 1564
Серед білого дня у магазині Березного, що розташований на автовокзалі, викрали мобільний телефон вартістю понад тисячу гривень. Власник магазину відразу ж повідомив чергову частину Березнівського райвідділу. До пошуку крадіїв долучилися працівники сектора карного розшуку. Опитавши можливих свідків, за добу знайшли крадіїв.

Як повідомив начальник СКР Березнівського РВ майор міліції Володимир Прокопчук, власник крамниці з продажу мобільних телефонів саме обслуговував клієнтів, коли у приміщення зайшли два молодики. Спокусою для крадіжки стали залишені ключі у вітрині. Зорієнтувавшись, що продавець зайнятий, один із хлопців спочатку спробував тихенько відімкнути. Та вітрина була незамкнена, тож дістати звідти телефон не склало труднощів. Із «вдалою» для них покупкою зловмисники покинули магазин.

Після того, як покупці розійшлися, власник крамниці зоглянувся, що зник мобільний телефон. Після телефонного дзвінка у міліцію, на місце події одразу ж виїхали працівники карного розшуку.

За описами свідків, правоохоронцям вдалося встановити підозрюваних. Ними виявилися неповнолітні березнівчани, які вже неодноразово потрапляли в поле зору працівників міліції. Затримали 14-річного Петра та 15-річного Василя на тому ж таки автовокзалі. Під час огляду особистих речей у кишені останнього знайшли викрадений телефон. Хлопці у всьому зізналися. Обоє перебувають на обліку в службі у справах дітей. А 15-річний Василь уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку.

Наразі триває дослідча перевірка. Підозрювані знаходяться на підписці про невиїзд.

Світлана БОЙЧУРА, помічник начальника Березнівського РВ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Рівному син мало не ...

КОМЕНТАРІ