Головну ялинку Чернівців  відкриють 18 грудня

Головну ялинку Чернівців відкриють 18 грудня

07.12.10 23:03 0 1637
Цикл культурно-мистецьких, розважальних, новорічно-різдвяних заходів у Чернівцях триватиме з 18 грудня до 20 січня.

Урочисте відкриття центральної новорічної ялинки міста відбудеться на Соборній площі 18 грудня о 17.00.

Окрім Соборної площі, святкові ялинки у Чернівцях будуть встановлені в усіх трьох районах міста, Центральному парку культури та відпочинку ім.Т.Шевченка , а також парку ім.Ю.Федьковича.

Цього року головну ялинку Чернівців доставлять з лісу поблизу с.Луківці Вижницького району. Прикрашатиме ялинку викладач міського культурно-просвітницького центру, художник-оформлювач Катерина Клефос. Для оформлення ялинки придбали 70 різнокольорових зірок з підсвіткою та нову електрогірлянду довжиною 100 метрів. Обертальній механізм для ялинки орендуватимуть у Чернівецького машзаводу.

Окрім Різдвяного ярмарку, біля головної ялинки Чернівців до 20 січня триватимуть різноманітні новорічно-різдвяні, культурно-масові та фізкультурно-оздоровчі заходи за участю аматорських колективів та окремих виконавців. У новорічну ніч з 1.00 до 6.00 ранку чернівчан і гостей міста запрошують до ялинки на святкову дискотеку.

З 18 грудня до 20 січня у Чернівцях на площах Соборній, Центральній, Театральній, Філармонії та Турецької криниці, де проходитимуть новорічно-різдвяні заходи, суб’єктам господарювання заборонено реалізовувати алкогольні та прохолоджуючі напої у скляній тарі, як в місцях виїзної торгівлі, так і закладах торгівлі та ресторанного господарства. На Соборній площі з 18 грудня до 20 січня заборонено стоянку всіх транспортних засобів, окрім тимчасової стоянки автотранспорту суб’єктів господарювання, який використовується для завезення товару.

Підприємців закликають до 16 грудня забезпечити святкове оформлення вітрин закладів торгівлі і сфери послуг. Суб’єктам господарювання , які розташовані на площах Філармонії та Турецької криниці, запропоновано організувати святкове прикрашання цих площ.

УМВС у Чернівецькій області доручено з 13 грудня до 21 січня забезпечити у Чернівцях в місцях проведення заходів посилений режим дотримання громадського порядку та організувати цілодобову охорону новорічного обладнання на Соборній площі та Різдвяного містечка, вжити заходів з недопущення стихійної торгівлі на території міста .

Про це повідомили у прес-центрі Чернівецької міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині 9-річна ...
Наступна новина: Різдвяний ярмарок у ...

КОМЕНТАРІ